Lanec elektrotechniek
en installatietechniek

Uw partner in aanleg en onderhoud

Of het nu gaat om nieuwe of reeds bestaande installaties;
Lanec ontwerpt, installeert en onderhoud. Daarnaast beschikken wij over een 24 uurs storingsdienst, zodat wij snel en accuraat uw problemen kunnen oplossen.

De wens van de klant staat bij ons voorop. In overleg met u geven wij advies op maat en houden wij daarbij rekening met verleden, heden en toekomst. Deel uw plannen zo vroeg mogelijk met ons, zodat deze ook daadwerkelijk gerealiseerd kunnen worden.

Een optimale inzet voor een optimale installatie

Al meer dan tien jaar zet Lanec zich in om zowel zakelijk als prive. Uw installaties aan te leggen en actueel te houden. Naast de normale onderhoudswerkzaamheden verrichten wij keuringen en denken met u mee in het proces om uw installaties niet alleen goed te houden maar om waar nodig ook een verbetering toe te passen.

Bent u op zoek naar een installateur
en wilt u vrijblijvend kennismaken?

Neem dan contact met ons op!

Producten en diensten

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Tegenwoordig zijn er vele leveranciers van allerlei materialen van ieder marktsegment. Toch wilt u vooral een betrouwbare installatie. Lanec houd zich dagelijks bezig met het testen en vergelijken van materialen en artikelen. Wij werken voornamelijk met materialen en apparatuur wat zichzelf heeft bewezen als betrouwbaar en degelijk. Waar nodig geven wij feedback aan de fabrikant om het geleverde artikel nog verder te ontwikkelen. Dat houd ons scherp en u optimaal geholpen.

Particulier

Of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw, klassiek of modern, Lanec helpt u vanaf het begin tot eind met uw wensen. Ook renovatie van monumentale panden is ons niet vreemd. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Ook voor een inspectie van uw installatie kunt u bij ons terecht. Wij kijken graag met u mee of uw installatie nog voldoet aan de hedendaagse veiligheidseisen en wetgeving.

Zakelijk

Zakelijke dienstverlening is ons op het lijf geschreven. Onderhoud van grote gebouwen, bouw en onderhoud van machines. Het aanpassen van bestaande installaties, aanleg van datanetwerken. 

Ook uw periodieke NEN keuringen zijn bij ons in goede handen.

Overheid

Lanec doet periodiek onderhoud aan overheidsgebouwen zoals scholen en kantoren. Hierbij word rekening gehouden met de de wijze van gebruik van het gebouw. Werkzaamheden aan b.v. schoolgebouwen voeren wij met name uit tijdens de vakantie periodes. Indien noodzakelijk en gewenst komen wij na schooltijd het onderhoud verzorgen.

Verder zijn wij vierentwintig uur per dag bereikbaar voor storingsopvolging.

Maritiem

Verlichting van havens, lijnverlichting, terreinverlichting. Onderhoud van elektrische installaties aan boord van schepen en andere voertuigen. Bij ons kunt u terecht voor gedegen advies en onderhoud op maat.

Agrarische sector

Inspecties, aanleg en onderhoud. Lanec is regelmatig te vinden in de agrarische sector. Of het nu gaat om een opslag van gewassen of een hypermoderne veeschuur wij bieden u passende oplossingen voor uw installaties.

Nieuws

Milieu is ons aller belang

Steeds meer en meer mogen wij ons richten op energiezuinige oplossingen in de elektrotechniek. Niet alleen energiebesparende middelen spelen daarin een belangrijke rol. Ook het terugdringen van overmatig verpakkingsmateriaal en het gebruik van minder milieubelastende middelen zijn voor ons absolute aandachtspunten. Ons afval wordt met zorg behandeld en verwerkt.

Wij zetten ons dagelijks in om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en ook de administratieve verwerking is daarbij van bijzonder groot belang. Onze medewerkers worden voortdurend onderricht op het gebied van nieuwe materialen en de kennis om deze snel en doeltreffend te verwerken.

Delfsail 2016

Na 7 jaar is het weer zo ver. Delfsail 2016 is in volle voorbereiding. Lanec is, op de eerste na, bij alle edities betrokken geweest. Ook dit jaar geven wij vol enthousiasme onze medewerking aan het grootste project van noord-Nederland. Het thema van deze keer, ” a festival of energy” is uiterst passend bij onze branche.

Betrokkenheid

Sociale participatie

Wij vinden gemeenschappelijke betrokkenheid zeer belangrijk. Een prettige leefomgeving gaat iedereen aan. Daarom ondersteunen wij meerdere projecten en verenigingen in onze omgeving. Naast DelfSail zijn wij ook trots dat wij sponsor zijn van voetbalvereniging NEC Delfzijl, Fundorp Appingedam, Grasbaanraces Loppersum, Eurocup Delfzijl, Scouting Fivelgroep Delfzijl (ms de Paap) en VV WEO (wedstrijdbal). Voor actuele informatie zie ook onze facebookpagina.

Contact

Bereikbaarheid staat bij ons centraal

Wanneer u zaken doet met Lanec zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk één aanspreekpunt houdt. Onze monteurs staan iedere dag voor u klaar.

Bij urgentie

Indien u per direct onze hulp nodig heeft kunt u met onze storingslijn bellen.
06 – 523 262 18

Het kan zijn dat onze monteur met een storing bezig is.
U wordt in dat geval zo spoedig mogelijk terug gebeld.

Factureren

Wanneer u ons een digitale factuur stuurt, verzoeken wij u dit adres te gebruiken: facturatie@www.lanec.nl

Dit adres is dus alleen voor facturen aan ons gericht!

Lanec Laan Electrocare

Koningin Julianalaan 90
9934 EG Delfzijl

IBAN: NL45RABO0306312344
BTW: NL1056.96.043.B01
KVK : 02088387

t: 0596-623166
m: 06-52326218
e: info@www.lanec.nl